MHP'de seçim takvimi

MHP

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanlığında delege seçimlerinin 7 Aralık 2014 tarihinde ilçe binasında yapılacağı bildirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul gazetecilere yaptığı açıklamada, partilerinde seçim takviminin belli olduğunu açıkladı.

Erkul “7 Aralık 2014 tarihinde partimiz bünyesinde delege seçimleri yapılacaktır. Yapılacak delege seçimlerinde 980 üyemiz oy kullanacak ve 400 delege seçimler sonrasında belirlenecektir. Seçilen delegeler ise 28 Aralık 2014 tarihinde yapılacak genel kurulda ilçe başkanının belirlenmesi için oy kullanacaklardır”dedi.

Erkul, ilçe binasında yapılacak olan delege seçimlerinde üyelerin  8 ila 17 saatleri arasında kimlik kartlarını göstererek oy kullanabileceklerini söyledi.

28 Aralık 2014 tarihinde yapılacak olan ilçe kongresinde tekrar ilçe başkanlığına aday olmayacağını açıklayan Erkul “ 2015’de yapılacak olan genel seçimlerde partimden milletvekili adayı olmak istiyorum. Bundan dolayı kongrede ilçe başkanlığına tekrar aday olmayacağım. Görev sürem içerisinde Milliyetçi Hareket Partisinin başarısı için yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte uyum içerisinde çalıştık.Bu bir bayrak yarışıdır. Bizden sonra gelecek arkadaşlarımızın bu bayrağı daha ileriye taşıyacağından şüphem yoktur” dedi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı